Tips för foton




Använd inte en foundation med spf när du ska ta bilder. Spf reflekterar ljus som får dig att se ljusare ut i ansiktet jämfört med kroppen på foton.

Stan




Köpte denna idag. Får väl hoppas att den funkar bra. 159:-

Tips för nyårsklänningen


(bildkälla google)

Om ni inte har en snygg klänning till nyår så kan jag tipsa om att bara ta en vanlig svart klänning och piffa upp den.
Halsband , ringar , armband.
Sminka dig i tex röda läppar eller starkt rosa(skit snyggt).
Ha ett par heta klackar , om du har några som står ut ha på dig dom.

Allt det jag listade nu kan ändra en helt vanlig klänning!

Beauty tip



Använd en pensel för att komma in i linijer och fylla ut läppsticket fint efter att du applicerat det.

Produkt


Bildkälla : Google


Jag har prövat Tresemme 24 hour body (body building shampoo).

Det bror på vart man köper den men det ska kosta mellan 70-90 kr för 900 mil vilket jag tycker är ett bra pris för så mycket.

Lukten tycker jag är god men ganska stark så om man inte gillar starka dofter rekomenderas inte detta shampoo.

Det står att produkter ska ge håret står volym och stadga. Tyvärr så får man ingen volym , håret blir bara vanligt. Så det var en besvikelse eftersom jag hade köpt shampoot just för att jag ville ha volym i håret.

Elf

Elf har jätte billigt smink ! Love it ! Jätte bra om man inte gillar att slösa alldeles för mycket pengar på smink .

Läppglans jag vill ha



Baby doll


Peach Passion


Fuchsia Fanatic ( Perfekt till sommaren)





God jul!

God jul! Hoppas ni har en trevlig jul ! Julen är redan här och snart kommer ett nytt år. Jag sitter och försöker bestämma mig hur min makeup ska vara , dom här klippen inspirerar mig ! Hoppas det inspirerar er också!





Hitta rätt nyans på ditt röda läppstift

  • Blek hy som lätt blir bränd i solen har ofta kalla undertoner och passar bäst i röda färger som drar åt blått eller rosa.

  • Olivfärgad hy som har lätt att bli solbränd har ofta varma undertoner och passar bra i röda färger som går åt orange eller brunt.




Gurka



Var sugen på chokladflingor men valde att äta gurka istället. Små val kan göra stor skillnad!

Foundation



Att hitta rätt foundation är något som vissa kan ägna en halv livstid åt. Men det behöver inte vara så svårt. Med våra enkla tips hittar du rätt i skönhetsdjungeln.

1. Fundera på vad du är ute efter. Vill du ha ett täckande eller naturligt resultat. Om du har detta klart för dig kommer det bli lättare att hitta en perfekt foundation.

2. Kommer du att använda din foundation varje dag eller endast på kvällstid tåls att tänkas på. Det bästa är att ha två produkter att växla mellan. En lite tjockare, täckande foundation som mattar ner blanka pannor, samt en vardagsprodukt som ger ett naturligt resultat.

3.
Produktens konsistens avgörs bäst på handen, medan du testar nyansen längs med kindbenet. Applicera en liten mängd och låt produkten sjunka in. Foundations kan nämligen ändra färg när den kommer i kontakt med hudens egna oljor. Be om små tester i olika färger istället för att stressköpa en foundation som visar sig vara för mörk.

4.
Om du har flera olika nyanser hemma är det lättare att anpassa din foundation efter väder, vind och årstid. Många vill ha en lättare foundation på sommaren och en kraftigare på vintern.

Källa


RSS 2.0